- Pozycja smaku : jedzenie w granicach sztuki
Opis
- Tytuł: Pozycja smaku : jedzenie w granicach sztuki
- Tytuł publikacji grupowej: NH. Nowa Humanistyka ; tom 45
- Twórca: Koczanowicz, Dorota
- Opis: Bibliografia na stronach 333-347. ; Recenzent: prof. Tomasz Kitliński. ; Wydanie publikacji zostało dofinansowane przez Wydział Nauk Historycznych i Pedagogicznych Uniwersytetu Wrocławskiego. ; Badania zrealizowane w ramach projektu Narodowego Centrum Nauki. ; "Książka zawiera rozwinięcia artykułów (bądź ich fragmentów), które ukazywały się w pismach naukowych i zbiorowych monografiach" (wykaz na s. 27)
- Opis fizyczny: 358, [1] s. : fot.
- Wydawca: Instytut Badań Literackich PAN. Wydawnictwo
- Miejsce wydania: Warszawa
- Data wydania: 2018
- Typ: Tekst
- Identyfikator: ISBN 978-83-65832-24-5
- Język publikacji: pol
- Szczegółowy typ obiektu: mon
- Typ obiektu: Książka