- Kulinarische Fachsprache didaktisch betrachtet : Versuch einer kritischen Bestandsaufnahme
Opis
- Tytuł: Kulinarische Fachsprache didaktisch betrachtet : Versuch einer kritischen Bestandsaufnahme
- Tytuł czasopisma: Orbis Linguarum
- Twórca: Szczęk, Joanna;Kałasznik, Marcelina
- Strony: s. 161-172
- Opis: Zawiera tabele.;Zawiera fotografie.;Bibliografia na stronach 171-172;Festgabe für Krzysztof A. Kuczyński zum siebzigsten Geburtstag. -;Streszczenie w języku angielskim
- Język Abstraktu: eng
- Data wydania: 2018
- Typ: Tekst
- Identyfikator: ISSN 1426-7241;doi: 10.23817/olin.47-15
- Język publikacji: ger
- Wersja Cyfrowa: http://www.ifg.uni.wroc.pl/wp-content/uploads/PUBLIKACJE-IFG/OL/OL47o.pdf
- Szczegółowy typ obiektu: art
- Typ obiektu: Artykuł
- Tom/Wolumen/Zeszyt: Vol. 47 (2018), s. 161-172 : fot.