- Multifunctional peptides derived from an egg yolk protein hydrolysate: isolation and characterization
Opis
- Tytuł: Multifunctional peptides derived from an egg yolk protein hydrolysate: isolation and characterization
- Tytuł czasopisma: Amino Acids
- Twórca: Zambrowicz, Aleksandra ; Pokora, Marta ; Dąbrowska, Anna ; Szołtysik, Marek ; Setner, Bartosz ; Babij, Konrad ; Szewczuk, Zbigniew ; Trziszka, Tadeusz ; Lubec, Gert ; Chrzanowska, Józefa
- Strony: s. 369-380
- Opis: Zawiera wykresy. ; Zawiera tabele. ; Bibliogr. ; Streszcz. w jęz. ang.
- Język Abstraktu: eng
- Data wydania: 2015
- Typ: Tekst
- Identyfikator: ISSN 0939-4451 ; https://doi.org/10.1007/s.00726-014-1869-x
- Język publikacji: eng
- Wersja Cyfrowa: http://dx.doi.org/10.1007/s.00726-014-1869-x
- Szczegółowy typ obiektu: art
- Typ obiektu: Artykuł
- Tom/Wolumen/Zeszyt: Vol. 47 (2015), s. 369-380 : tab.