- Chemistry, oxidative stability and bioactivity of oil extracted from Rosa rugosa (Thunb.) seeds by supercritical carbon dioxide
Opis
- Tytuł: Chemistry, oxidative stability and bioactivity of oil extracted from Rosa rugosa (Thunb.) seeds by supercritical carbon dioxide
- Tytuł czasopisma: Food Chemistry
- Twórca: Grajzer, Magdalena ; Wiatrak, Benita ; Gębarowski, Tomasz ; Matkowski, Adam ; Grajeta, Halina ; Rój, Edward ; Kulma, Anna ; Prescha, Anna
- Strony: s. 1-9
- Data wydania: 2021
- Typ: Tekst
- Identyfikator: ISSN 0308-8146 ; https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127649
- Język publikacji: eng
- Wersja Cyfrowa: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127649
- Szczegółowy typ obiektu: art
- Typ obiektu: Artykuł
- Tom/Wolumen/Zeszyt: Vol. 335 (2021), nr art. 127649