- Egg-yolk protein by-product as a source of ACE-inhibitory peptides obtained with using unconventional proteinase from Asian pumpkin (Cucurbita ficifolia)
Opis
- Tytuł: Egg-yolk protein by-product as a source of ACE-inhibitory peptides obtained with using unconventional proteinase from Asian pumpkin (Cucurbita ficifolia)
- Tytuł czasopisma: Journal of Proteomics
- Twórca: Eckert, Ewelina ; Zambrowicz, Aleksandra ; Pokora, Marta ; Setner, Bartosz ; Dąbrowska, Anna ; Szołtysik, Marek ; Szewczuk, Zbigniew ; Polanowski, Antoni ; Trziszka, Tadeusz ; Chrzanowska, Józefa
- Strony: s. 107-116
- Opis: Zawiera wykresy. ; Zawiera tabele. ; Bibliogr. ; Streszcz. w jęz. ang.
- Język Abstraktu: eng
- Data wydania: 2014
- Typ: Tekst
- Identyfikator: ISSN 1874-3919 ; https://doi.org/10.1016/j.prot.2014.08.003
- Język publikacji: eng
- Wersja Cyfrowa: http://dx.doi.org/10.1016/j.prot.2014.08.003
- Szczegółowy typ obiektu: art
- Typ obiektu: Artykuł
- Tom/Wolumen/Zeszyt: Vol. 110 (2014), s. 107-116 : tab.