- Die Kunst der richtigen Komposition in der Küche - zur Analyse der Bezeichnungen für Eisdesserts
Opis
- Tytuł: Die Kunst der richtigen Komposition in der Küche - zur Analyse der Bezeichnungen für Eisdesserts
- Tytuł czasopisma: Studia Germanica Gedanensia ; Texte und Diskurse : Theorie, Translation und Didaktik
- Twórca: Kałasznik, Marcelina ; Szczęk, Joanna
- Strony: s. 100-111
- Opis: Bibliogr. ; Tom ma własny tytuł: Texte und Diskurse : Theorie, Translation und Didaktik ; Streszcz. w jęz. pol. i ang.
- Język Abstraktu: pol ; eng
- Data wydania: 2013
- Typ: Tekst
- Język publikacji: ger
- Wersja Cyfrowa: http://tinyurl.com/napsf63
- Szczegółowy typ obiektu: art
- Typ obiektu: Artykuł
- Tom/Wolumen/Zeszyt: Nr 29 (2013)